Beste toneelliefhebbers,

Vanwege de corona-crisis zijn we met veel pijn in het hart genoodzaakt om onze 3e productie “Te Laat!” ook letterlijk te laat op te voeren. De opvoeringen in mei zijn helaas geannuleerd. Ook al zouden we op 6 april de repetities kunnen hervatten, geeft ons dat niet genoeg tijd om kwalitatieve opvoeringen te brengen. Dus stellen we liever uit, dan jullie een onprettige toneelavond te bezorgen.

De productie “Te Laat!” zal opgevoerd worden als 2e productie van ons volgende toneelseizoen. Info voor onze abonnees en mensen die reeds tickets hebben besteld volgt nog.

We zijn er zeker van dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen. De gezondheid van iedereen gaat uiteraard voor op alles.

Hopelijk mogen we jullie volgend seizoen opnieuw verwelkomen en tot dan zorg goed voor jezelf en je geliefden.

Lieve groeten,

DBW

.

Te laat!

Romantische komedie van Pol Anrys

Regie: Philippe “Swa” Van Deyck 

Eva, een bejaarde vrouw, zit in de kerk  voor de begrafenis van haar man.  Samen met haar kleindochter zit ze te wachten tot de begrafenisondernemer aankomt met de kist.  Eva vertelt in zes taferelen vol liefde over het leven met haar man en hoe hij er in slaagde steeds te laat te komen, ook nu weer, op zijn eigen begrafenis.

 
 Speeldata:
uitgesteld naar maart 2021