Het coronavirus heeft al onze plannen overhoop gehaald.

Het bleek al vrij snel duidelijk, we spelen graag toneel, we houden van onze hobby,we moeten ervoor gaan ! Het Bestuur had dan ook beslist om in het seizoen 2020-2021 voor 3 producties te gaan.

In juli lag alles klaar om ons publiek te informeren. Maar een nieuwe uitbraak van het coronavirus en de daaraan gekoppelde verstrengde maatregelen hebben ons een stapje achteruit moeten zetten ivm de speeldagen en de organisatie ervan.

De geplande repetities in augustus waren onmogelijk te realiseren volgens de opgelegde maatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze spelers en medewerkers te garanderen. Een kwalitatieve productie op het podium brengen tijdens het w.e. van 20 november leek ons dan ook niet meer haalbaar.

Samen met De Nieuwe Vrede , de regisseur en de cast van de 1e productie zijn wij overeengekomen om onze 1e productie te verplaatsen naar 29-30-31 januari 2021.

En dan onze ABONNEMENTEN ! Wij zijn heel blij dat wij reeds veel jaren kunnen rekenen op de steun van een aantal trouwe abonnementen en vinden het heel spijtig dat zij voor het einde van dit jaar geen voorstelling kunnen bijwonen. Maar uitstel is geen afstel , dus wij hopen dat zij ons alsnog hun steun zullen blijven toevertrouwen. De cultuursector is heel erg getroffen , dus elke steun wordt ten zeerste gewaardeerd.

Gezien we de laatste productie in mei moesten annuleren , hebben wij beslist onze abonnementen van het seizoen 2019-2020 voor volgend seizoen een reductie te geven van € 5

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de prijs voor een nieuw abonnement behouden blijft op € 30


Voor de plaatsreservatie zullen wij later meer informatie geven ; volgens de huidige restricties is het niet mogelijk momenteel stoelreservaties te doen. Alles zal afhangen hoeveel publiek er in de zaal mag ingevolge de evolutie van het virus en de daaraan verbonden maatregelen.
Tot binnenkort in theater De Nieuwe Vrede !


DBW

.

“De spin weeft haar web”

Thriller in 5 taferelen van Roger Thoelen

Regie: Rudi Giron

Een vliegtuig stort neer op één van de meest onherbergzame plekken op aarde, midden in de jungle. Als bij wonder overleven tien mensen de onzachte landing. Tien mensen die elkaar van haar noch pluim kennen, en tien mensen die elkaar nodig hebben – én moeten vertrouwen – willen ze heelhuids uit hun benarde situatie komen.

Maar plots valt er een dode! Van vertrouwen is geen sprake meer, aangezien iedereen de dader kan zijn. Is het de filmster of de piloot? De avonturier of de priester… In deze levensechte Cluedo op een exotische locatie, kan iedereen de psychopaat zijn. Een spel op leven en dood begint, en de tijd… tikt ongenadig verder.

Cast : Liliane De Cokele – Ludo De Preter – Werner Van den Berghe – Bart Antheunis – Pieter Biset – Dieter Luyten – Ellen De Preter – Sarah De Bie – Dave Nuyts