Het coronavirus heeft al onze plannen overhoop gehaald.

Het bleek al vrij snel duidelijk, we spelen graag toneel, we houden van onze hobby,we moeten ervoor gaan ! Het Bestuur had dan ook beslist om in het seizoen 2020-2021 voor 3 producties te gaan.

Aan onze ABONNEMENTEN ! Wij zijn heel blij dat wij reeds veel jaren kunnen rekenen op de steun van een aantal trouwe abonnementen en vinden het heel spijtig dat zij voor het einde van dit jaar geen voorstelling kunnen bijwonen. Maar uitstel is geen afstel , dus wij hopen dat zij ons alsnog hun steun zullen blijven toevertrouwen. De cultuursector is heel erg getroffen , dus elke steun wordt ten zeerste gewaardeerd.

Gezien we de laatste productie in mei moesten annuleren , hebben wij beslist onze abonnementen van het seizoen 2019-2020 voor volgend seizoen een reductie te geven van € 5

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de prijs voor een nieuw abonnement behouden blijft op € 30


Voor de plaatsreservatie zullen wij later meer informatie geven ; volgens de huidige restricties is het niet mogelijk momenteel stoelreservaties te doen. Alles zal afhangen hoeveel publiek er in de zaal mag ingevolge de evolutie van het virus en de daaraan verbonden maatregelen.
Tot binnenkort in theater De Nieuwe Vrede !


DBW

.

Chocolade met peper

Feelgood-komedie van Christine Reverho

Regie: Pol Van Rymerant en Ludo De Preter

 

 

Cast:

Karolien Compère , Bo Cop, Werner Van den Berge, Lucie Geleyn , Gilberte De Cokele, Ellen De Preter, Sarah De Bie, Raf Meuris, Andreas Bogaerts, Patricia van Henten, Brecht De Greef, Jan Bryssinck