Stand van zaken in tijden van Corona

Alle plannen ten spijt worden deze jammer genoeg steeds achterhaald door wisselende maatregelen.  We waren positief ingesteld maar we worden geconfronteerd met steeds moeilijkere omstandigheden. Uiteraard zijn deze maatregelen op hun plaats en hebben we er alle begrip voor.  Het is nu eenmaal zoals het is en de gezondheid van ons allen komt op de eerste plaats.  Maar vanzelfsprekend heeft dit alles een enorme impact op de organisatie van onze voorstellingen.

De voorbereiding van onze 1e productie “De Spin weeft haar web” werd voor 4 weken stilgelegd.  Hierdoor zullen de data van eind januari waarschijnlijk niet gehaald worden en zullen we opnieuw moeten verschuiven naar een later te bepalen datum.

Onze 2e productie “Te Laat!” hebben we  wegens diverse problemen moeten annuleren en zullen we trachten  te verplaatsen naar seizoen 2021-2022

Als vervanging werd gekozen voor “Jaloezie” pc-dialoog voor 3 vrouwen. Of de data van 5-6-7 maart 2021worden aangehouden zullen we later bevestigen.

Voorlopig zijn er geen wijzigingen voor onze 3e productie “Chocolade met peper” op 4-5-6 juni 2021

 

Aan onze ABONNEMENTEN ! Wij zijn heel blij dat wij reeds veel jaren kunnen rekenen op de steun van een aantal trouwe abonnementen en vinden het heel spijtig dat zij voor het einde van dit jaar geen voorstelling kunnen bijwonen. Maar uitstel is geen afstel , dus wij hopen dat zij ons alsnog hun steun zullen blijven toevertrouwen. De cultuursector is heel erg getroffen , dus elke steun wordt ten zeerste gewaardeerd.

Gezien we de laatste productie in mei moesten annuleren , hebben wij beslist onze abonnementen van het seizoen 2019-2020 voor volgend seizoen een reductie te geven van € 5

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de prijs voor een nieuw abonnement behouden blijft op € 30

Voor de plaatsreservatie zullen wij later meer informatie geven ; volgens de huidige restricties is het niet mogelijk momenteel stoelreservaties te doen. Alles zal afhangen hoeveel publiek er in de zaal mag ingevolge de evolutie van het virus en de daaraan verbonden maatregelen.
Tot binnenkort in theater De Nieuwe Vrede !

Met dank voor uw begrip Het Bestuur

DBW

.